Skip to content Skip to footer

Maškarní bál

30 min 2 - 5 8+ CZ CZ

Cena vypožičania: 2,00

Záloha (vratná): 21,00 €

Celková cena: 23,00 €

Vypožičná doba: 1 týždeň

Dostupnosť: Dostupná

Maškarní bál je svižná a jedinečná hra so skrytými identitami. Funguje výborne ako rodinná hra, tak aj ako párty hra. Krásna grafika skvele podtrhuje rozprávkovú atmosféru. Využite svoje dedukčné a blafovacie schopnosti a odhaľte identitu ostatných a zostaňte čo najdlhšie zamaskovaný. Podarí sa vám to?

Kategórie: , Značky: , , Product ID: 11431

Popis

V hre Maškarní bál sa ocitnete v skutočnej rozprávke. Poštové holuby roznášajú po celej rozprávkovej krajine pozvánky na maškarný bál, ktorý usporadúva Netvor na svojom hrade. Aj vy ste jedným zo šťastných pozvaných. Akonáhle však nastane dlho očakávaný večer a vy prejdete začarovanou hradnou bránou, náhle sa premeníte v iného prítomného hosťa. Zdá sa, že Netvor na dnešný večer plánuje nezabudnuteľnú hru masiek a záhad!

 

Obsah hry: 1 herný plán, 8 kariet postáv, 1 dosku „Viem, kto ste!“, 7 kariet akcií, 35 žetónov dôkazov, 48 kariet predmetov, 35 žetónov ruží, 3 žetóny kytíc, 7 pomocných kariet, 6 žetónov rozbitých zrkadiel, 5 žetónov šperkovníc, 8 kariet stávok, 8 kariet schopností, pravidlá hry.


Súvisiace videá

Návod: https://www.youtube.com/watch?v=G2QA4iMp52o

Ďalšie informácie

Typ hry

Náročnosť hry

Počet hráčov

Odporúčaný vek

Dĺžka hry

Jazyk hry

Jazyk pravidiel

Výrobca

Rok vydania hry

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Maškarní bál”
Minimum 4 characters