Skip to content Skip to footer

Mint Works

20 min 1 - 4 13+ EN

Cena vypožičania: 2,00

Záloha (vratná): 13,00 €

Celková cena: 15,00 €

Vypožičná doba: 1 týždeň

Dostupnosť: Dostupná

Mint Works je jednoduchá a rýchla hra s mechanizmom worker placement (umiestňovanie figúrok), ktorú zahráte do pol hodinky a ako bonus ju zmestíte aj do vrecka. Navyše má jednoduché pravidlá a je teda vhodná aj pre začínajúcich hráčov, ktorí nemajú veľa skúseností s hrou typu worker placement.
Náročnosť: Jednoduchá
Počet hráčov: 1 – 4 hráči
Dĺžka hry: 20 minút
Odporúčaný vek: 13+
Jazyk hry: En
Jazyk pravidiel: En
Výrobca: Five24 Labs
Rok vydania: 2017

Kategórie: , Product ID: 9010

Popis

Hráči majú počas hry k dispozícii obmedzený počet mentolových cukríkov, ktoré vlastne predstavujú vašu pracovnú silu. Áno, skutočne vyzerajú ako mentolky, len sa nedajú zjesť, ale miesto toho pre vás pracujú. Za mentolky totiž môžete získať ďalšie mentolky, kúpiť si pozíciu prvého hráča do nasledujúceho ťahu alebo kupovať plány. Práve plány sú dôležité pre víťazstvo, keďže za ich budovanie získate víťazné body. Okrem víťazných bodov tieto plány majiteľovi poskytujú aj zaujímavé bonusy ako napríklad získanie ďalších mentoliek, získanie mentoliek, ak sa niekto iný postaví na určitú kartu, či bonusové mentolky za každú budovu, ktorú vlastníte a mnohé ďalšie.
Vo chvíli, keď niektorý z hráčov získa 7 bodov (alebo ak nie je dosť kariet plánov na doplnenie), dohrá sa aktuálne kolo a hra končí. Hráči si následne spočítajú body a víťazom je samozrejme hráč, ktorý ich nazbieral najviac.
Obsah hry: pravidlá, žetón začínajúceho hráča, pomocná karta, 30 žetónov mentoliek, 33 kariet akcií, 10 kariet lokácií, 21 kariet plánov, 2 karty fiktívnych súperov pre sólovú hru.
Hra je v anglickom jazyku ale textu je veľmi málo. K hre prikladáme české pravidlá a preložené vytlačené karty ako pomoc na zvládnutie anglickej hry.
Vzorová hra v angličtine: https://www.youtube.com/watch?v=z4SvFMlBahY

Videonávod na hru

Ďalšie informácie

Typ hry

Náročnosť hry

Počet hráčov

Dĺžka hry

Jazyk hry

Odporúčaný vek

Výrobca

Rok vydania hry

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Mint Works”
Minimum 4 characters