Skip to content Skip to footer

Lama párty

20 min 2 - 6 8+ SK

Cena vypožičania: 1,00

Záloha (vratná): 8,00 €

Celková cena: 9,00 €

Vypožičná doba: 1 týždeň

Dostupnosť: Dostupná

Lama Párty je párty verzia obľúbenej kartovej hry Lama. Pravidlá sú rovnaké, stále vám ide o to, nazbierať čo najmenej trestných bodov. Lama Párty však obsahuje plusové karty, ktoré vás posielajú znovu na ťah, ružové žetóny za 20 trestných bodov a mimoriadne roztomilá ružová lama.
Náročnosť: Jednoduchá
Počet hráčov: 2 – 6 hráči
Dĺžka hry: 20 min
Odporúčaný vek: 8+
Jazyk hry: bez textov
Jazyk pravidiel: Sk
Výrobca: MINDKO
Rok vydania: 2021

Kategórie: , Product ID: 9245

Popis

Jednoduchý princíp hry Lama spočíva v prikladaní kariet na spoločnú kôpku v strede stola. V hre sú karty o hodnote 1 až 6 a karta s Lamou. Hráč, ktorý je na ťahu buď priloží jednu kartu na danú kôpku, alebo ak nemá možnosť môže si potiahnuť kartu s doberacieho balíčka. Možnosť priložiť kartu má hráč jedine, ak vyloží kartu rovnakej bodovej hodnoty, alebo o jedno vyššej ako je na spoločnom balíčku. Ak tam je napríklad číslo 5, môže priložiť jednu kartu 5 alebo 6. Žiadnu inú, ani väčší počet rovnakých kariet. Lama predstavuje číslo 7 a aj číslo 0. čiže na kartu 6 sa ukladá karta číslo 6, alebo karta Lama. Na kartu Lama sa ukladá karta Lama, alebo karta č.1.
Ak hráč nemá možnosť zahrať kartu môže si kartu potiahnuť. Ak sa rozhodne neťahať, jeho hra v kole skončí a na jej konci si potiahne žetóny trestných bodov, podľa kariet, čo mu ostali na ruke. Ak si potiahne, bude dúfať, že v ďalšom ťahu sa mu podarí kartu priložiť. Ak sa hráčovi podarí zbaviť všetkých kariet na ruke, môže odovzdať jeden žetón trestných bodov do krabičky a tak si vylepšiť negatívne skóre. Túto párty hru zvládnu hrať aj deti menšie ako 6 rokov, lebo čísla sú farebne odlíšené. Určite odporúčame si ju zahrať. Je krásna svojimi zvratmi, kde posledný sa môže kľudne stať prvým v riebehu jednej, dvoch partíí.
Verzia párty prináša do hry po jednej novej karte 1 až 6 so znamienkom plus, ktorú ak zahrá hráč, tak má možnosť zahrať hneď ešte jednu ďalšiu kartu pri dodržaní štandardných pravidiel. Takisto balíček obsahuje 1 kartu rúžovej lamy, ktorá je za mínus 20 bodov ak hráčovi ostane na ruke, čo ale je nepravdepodobné, keďže ju je možné položiť na akúkoľvek kartu.
Obsah hry: 56 kariet, 70 žetónov, pravidlá.
Videonávod nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=EiaNXf85b4s

Videonávod na hru

Ďalšie informácie

Typ hry

Náročnosť hry

Odporúčaný vek

Počet hráčov

Jazyk hry

Dĺžka hry

Výrobca

Rok vydania hry

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Lama párty”
Minimum 4 characters